Vi väntar flatcoated retrievervalpar

"Kiwi" (Miss Mallorys Better Believe It) är dräktig! Valpar väntas i början av mars tillsammans med "Ilon" (SE UCH Il Sano´s Avalon). Valparna är leveransklara i månadsskiftet april/maj. Är du intresserad av en valp? Vill du veta mer om kombinationen? Hör av dig på telefon eller mail så berättar jag mer. Tel: 070 2402426, annicareitmaier@telia.com

2 comments

 1. Viktoria Andersson says:

  Hejsan!
  Har ni några obokade valpar kvar i er senaste flat-kull? Vi är en familj på landet och som har haft 2 st flat tidigare, varav den senaste, Milton , tyvärr gick bort i sjukdom för ganska så precis ett år sedan.
  Nu längtar hela vår familj efter en ny familjemedlem.
  Hälsningar Viktoria

  • admin says:

   Hej Viktoria

   Ursäkta sent svar, vi kollar inte kommentarsfältet så ofta 🙁

   VI har en kull just nu och du är välkommen att kontakta oss via telefon 0702402426 eller mail annicareitmaier@telia.com

   Med vänlig hälsing

   Annica

Kommentera